Obavijest

OBAVIJEST O ODGOVORNOM SUDJELOVANJU U IGRAMA NA AUTOMATIMA, O MOGUĆNOSTI ŠTETNOSTI OD IGRE  I REALNIM IZGLEDIMA ZA DOBITAK

Zabranjeno sudjelovanje u igrama na automatima osobama koje nisu punoljetne. Osobe koje žele sudjelovati u igrama na automatima dužne su svoju punoljetnost dokazati predočenjem osobne iskaznice.

Sudjelovanje u igrama na sreću može izazvati ovisnost. Ako uočite bilo koji problem koji se pojavljuje zbog Vašeg sudjelovanja u igrama na sreću - potražite pomoć u institucijama za pružanje profesionalne pomoći osobama s problemom ovisnosti o igrama na sreću, i to: Zagreb KLOK (klub ovisnika o kockanju). doc.dr.sc. Zoričić, dr. Torre, Klinika za psihijatriju KB „Sestre milosrdnice“ Vinogradska 26., 10 000 Zagreb, Email: zzoricic@kbsm.hr

Helpline telefon: 0800-7888

Svaki igrač može u pisanom obliku zatražiti od Priređivača MSFG d.o.o. ograničenje uloga, odnosno samoisključenje. To znači da može tražiti da mu se ograniči novčani iznos koji može potrošiti na uplate u određenom vremenskom razdoblju koje igrač sam odredi ili da ga se trajno isključi. Zahtjev se upućuje na adresu Priređivača: 10000 ZAGREB, Av. Većeslava Holjevca 40 ili se predaje osobno u poslovnici automat kluba „ City Club “.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s odgovornim igranjem, molimo obratite se našoj upravi Priređivača MSFG d.o.o.

Sudjelovanjem u igrama na automatima isplaćuje se najmanje 80 % od vrijednosti uplata.

Sukladno Zakona o priređivanju igara na sreću automati za igre na sreću su konstituirani tako da ukupan broj programiranih kombinacija isplaćuju igračima najmanje 80% od vrijednosti uplata za sudjelovanje u igrama na sreću u tromjesečnom razdoblju, uz bilježenje ukupnog ulaza – BET i ukupnog izlaza – WIN na elektroničkim i mehaničkim brojčanicima.

Zagreb, 01.04.2016.

UPRAVA


    IMG_6929

BACK